dilluns, 20 d’abril del 2015

Ens visita... Anna Manso

El divendres 17 d'abril, ha vingut  l'escola l'Anna Manso, autora del llibre "La llista d'aniversari" que han llegit els alumnes de segon de primària.
Vam gaudir molt!!!



En una època com l’actual, en què racionalitzem cada vegada més el consum, prenem més consciència d’allò que necessitem i d’allò de què podem prescindir, ens agrada remenar el nostre catàleg i retrobar-nos amb històries que ens recorden que per passar-ho bé només cal posar-hi imaginació i bon humor. La història de La llista d’aniversari, pertanyent a la sèrie blanca del Vaixell de Vapor, n’és un bon exemple. Aquest és un conte molt divertit que explica la història d’una nena que, just després de Reis, ja comença a fer la llista del que vol que li regalin pel seu aniversari…, tot i que encara falten molts mesos!

Però, aneu amb compte, perquè en el conte, els pares de la protagonista li diuen que a casa ja no hi cap res més, i que ha de demanar coses que no s’hagin de guardar. La nena els fa cas i, després de fer-se un tip de rumiar, fa una llista de regals molt peculiars: sortir a la tele, pujar a l’edifici més alt de la ciutat i llançar cent avions de paper o tocar un tigre, per exemple. Què faríeu vosaltres, si els vostres menuts us demanessin coses com aquestes? En el conte, la família de la protagonista troba solucions per a tot…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada